Opinie - pmSpain.es

Skontaktuj się z nami:
+48 501-22-44-70

Polski English
Galeria zdjęć

Opinie

Imi
Tre opinii
Kod z obrazka

Mariusz, Bardzo przyjemny i wygodny apartament. Fantastyczne miejsce na wypady po Andaluzji. Bezproblemowa obsługa zarówno w zakresie rezerwacji jak i przekazania i zwrotu apartamentu. Widok z sypialni na wschód słońca niezapomniany. Spędziłem tutaj ferie zimowe (Styczeń 2020). Polecam.

14.02.2020

Paweł, Apartament nie ma wad. Mieszkanie bardzo duże, przestronne, czyste, z miejscem postojowym w garażu podziemnym. Piękny widok z balkonu (zacienionego) na morze, góry i baseny. Teren osiedla bardzo zadbany. Plaża w La Cala De Mijas sympatyczna i nie zatłoczona. Kontakt z właścicielem bardzo dobry. Zdecydowanie polecam oceniany apartament, także odwiedzenie Mijas (Pueblo) i jaskini Nerja.

28.08.2016

Jacek, Byłem tutaj z rodziną pierwszy raz ale zapewne nie ostatni. Świetne warunki w apartamencie. Wszystko co niezbędne jest na wyposażeniu. Teren super zagospodarowany i co najważniejsze dookoła cisza. bardzo dobry kontakt z właścicielem. Był jeden minus - dwa tygodnie strzeliły jak z bata i trzeba było opuścić ten apartament. Panie Piotrze polecamy sie na przyszłość! Dla tych , którzy planują wyjazd w te okolice gorąco polecamy ten apartament.

19.08.2014

Katarzyna i reszta, Byłam tutaj ze znajomymi już dwa razy, i na tym pewnie się nie skończy. Mieszkanie po prostu piękne. Rzadko się zdarza by mieszkanie z ogłoszenia wyglądało ównie dobrze jak na zdjęciach, a tutaj wygląda nawet lepiej! I obsługa i kontakt z właścicielem (Panem Piotrem) bez zarzutu. Co do wakacji, okolica bardzo ładna, blisko woda, do basenów (są dwa) wystarczy tylko zejść, morze 5 min na nogach. W domu pełne wyposażenie id o gotowania i do wyjścia na plażę, i na relaks. A i co dla mnie najważniejsze, cisza, czyli jak ochota na rozrywkę - na wyciągnięcie reki, ale jak potrzeba spokoju, można spać jak dziecko. Bardzo dziękuje za stworzenie super miejsca dla wymagających gości. Pozdrawiam

11.03.2014

Andrzej, Świetne warunki, komfortowe mieszkanie, w pełni wyposażone. Ładna i bezpieczna okolica. Dużo miejsc do zwiedzania ,głównie samochodem. Mijas , Ronda ,Malaga, Giblartar to miejsca które trzeba koniecznie zobaczyć. Gorąco polecam :)

10.03.2014

Edyta i Sławek, Doskonałe warunki do wypoczynku, komfortowy pobyt, życzliwy kontakt z właścicielem i opiekunami, których ciepło pozdrawiamy. Polecamy:-)

12.08.2013

Janusz, Apartament w spokojnej i czystej okolicy, w zamkniętym kompleksie z 4 basenami dla starszych i młodszych, woda w sam raz, ratownik. Sam lokal - jak w domu - wyposażony doskonale w sprzęt AGD i RTV,garnki, talerze itp., 2 oddzielne łazienki i sypialnie, duży salon z balkonem. Garaż podziemny, winda. Główna droga nadmorska blisko, ale nie na tyle, żeby przeszkadzało to w wypoczynku. Miła i pomocna obsługa - polskie małżeństwo i hiszpańska administracja anglojęzyczna. Wi-Fi w pokoju i rezerwowe bezpłatne w garażu. Jednym słowem - ja i moja rodzina jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i polecamy serdecznie innym wakacjuszom, a właściciela i opiekunów serdecznie pozdrawiamy!

06.12.2012

PIOTREK, najfajniejsze miejsce i apartament w jakim dotąd byłem, a zwiedziłem juz kawał świata.

03.12.2012



Sprawd wolne terminy

Rezerwuj!

Mapa








© Copyright 2011 www.pmspain.es
Realizacja: PRO-NET Ostroka
Projekt graficzny: 2berap.com